check​ 35 års erfaring i branchen

check Grundig BYGGErådgivning

check få et uforpligtende møde

Tilstandsrapport med alle byggeriets faser

Det er en vanskelig opgave for den ansvarlige bestyrelse eller bygningsejer at bevare overblikket over ejendommens tilstand og endnu sværere at forholde sig til de økonomiske konsekvenser.

En tilstandsrapport fra os er opdelt i tre faser:

1. Registrering/vurdering før tilstandsrapporten

Vi foretager en grundig gennemgang af ejendommen forud for en tilstandsrapport. Samtidig indsamles oplysninger om forsikringsforhold og andre relevante oplysninger og der opnås derved at godt overblik over den aktuelle tilstand for ejendommen.

2. Selve tilstandsrapporten

Tilstandsrapporten indeholder en registrering af de aftalte bygningsdele, suppleret med billeder og eventuelt tegninger.

Ud for de enkelte bygningsdele angives behovet for reparation og vedligeholdelse med tilhørende håndværksudgift til udbedringen.​

3. Budget

Disse udgifter, samt omkostninger til byggeplads og øvrige sagsomkostninger samles i tilstandsrapportens summationsark, der giver et samlet billede af reparationernes omfang og økonomiske konsekvenser. En tilstandsrapport er prioriteret inden for hvilken årrække arbejdet bør udføres, typisk i perioderne 0-2 år, 2-5 år og 5-10 år. På baggrund af tilstandsrapporten får den ansvarlige for ejendommens vedligeholdelse altså mulighed for at planlægge et budget flere år frem.

Tilstandsrapportens indhold og konsekvens drøftes gerne på et møde med ejendommens bestyrelse eller ejer.

Falkon A/S Rådgivende Ingeniører tilbyder tilstandsrapporter af ejendomme til attraktive priser.

Kontakt os derfor og få et uforpligtende tilbud på udførelse af en tilstandsrapport så det gavner mere end bare ejendommen.

Kontakt os gerne, hvis du er interesseret

Falkon A/S Rådgivende Ingeniører i København yder derudover rådgivning i alle byggeriets faser fra en tilstandsrapport til projektering og udbud, samt tilsyn og opfølgning. Har du spørgsmål omkring en tilstandsrapport, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 35 36 45 00.

VI FLYTTER!

Hen over julen flytter Falkon A/S til:

C.F. Richs Vej 107 4. sal

2000 Frederiksberg​

Kontakt FALKON A/S rådgivende ingeniører​

Få et UFORPLIGTENDE MØDE

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvad er rådgiverens rolle i en byggesag?

​FALKON A/S har, sammen med resten af holdet på Ryesgade 30 vundet prisen for bedste renovering 2013. 

• Bygherre: Drostfonden

• Bygherrerådg.: Arup & Hvidt

​• Arkitekter: Rönby.dk/Krydsrum

​• Ingeniører: FALKON A/S og Ekolab

• Særlig rådgivning: COWI/DTU

• Entreprenør: Juul & Nielsen og Smock

Anbefalet af:​

Falkon A/S Rådgivende Ingeniører - C. F. Richs Vej 107 4.sal - 2000 Frederiksberg - Telefon: 35 36 45 00 - E-mail: falkon@falkon.dk - CVR: 25244826​